Ricottafylt pasta

Kjempegod pastarett med tofuricotta og tomatsaus. 

Ingredienser til 4 porsjoner: 

    • 1 kvast frisk basilikum
    • 400 gram fast tofu
    • 0,5 desiliter næringsgjær
    • 1 spiseskje sukker
    • 0,5 desiliter vegetabilsk melk uten smak
    • 1 teskje hvitløkspulver
    • 1 teskje løkpulver
    • Saft fra en halv sitron
    • Salt

Montering:

    • 4 desiliter store pastaskjell eller annen pasta som kan fylles
    • Tomatsaus, for eksempel denne

Framgangsmåte: 

Forvarm stekeovnen til 200 grader. Finn fram en mellomstor ildfast form.

Kjør basilikum, tofu, næringsgjær, sukker, melk, hvitløkspulver, løkpulver, sitrosaft og salt jevnt i en kjøkkenmaskin eller blender.

Montering: 

Kok pastaen til al dente-konsistens. Sil av vannet og avkjøl pastaen.

Ha tofuricottaen over i en sprøytepose.

Dekk bunnen på den ildfaste formen med tomatsaus. Fyll pastaen med tofuricotta fra sprøyteposen og fordel de over sausen med den åpne siden opp.

Bak i ovnen i 20-30 minutter. Server rykende varm.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *