

Ricottafylt pasta
Kjempegod pastarett med tofuricotta og tomatsaus.
Ingredienser til 4 porsjoner:
-
- 1 kvast frisk basilikum
-
- 400 gram fast tofu
-
- 0,5 desiliter næringsgjær
-
- 1 spiseskje sukker
-
- 0,5 desiliter vegetabilsk melk uten smak
-
- 1 teskje hvitløkspulver
-
- 1 teskje løkpulver
-
- Saft fra en halv sitron
-
- Salt
Montering:
-
- 4 desiliter store pastaskjell eller annen pasta som kan fylles
-
- Tomatsaus, for eksempel denne
Framgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 200 grader. Finn fram en mellomstor ildfast form.
Kjør basilikum, tofu, næringsgjær, sukker, melk, hvitløkspulver, løkpulver, sitrosaft og salt jevnt i en kjøkkenmaskin eller blender.
Montering:
Kok pastaen til al dente-konsistens. Sil av vannet og avkjøl pastaen.
Ha tofuricottaen over i en sprøytepose.
Dekk bunnen på den ildfaste formen med tomatsaus. Fyll pastaen med tofuricotta fra sprøyteposen og fordel de over sausen med den åpne siden opp.
Bak i ovnen i 20-30 minutter. Server rykende varm.
Advert
Advert