Søtpotetchips

Herlig snacks med smak av hvitløk og rosmarin. 

Ingredienser: 

    • 2 hvitløksfedd
    • 0,5 desiliter rapsolje
    • 2 små eller 1 medium søtpotet
    • 1 kvast frisk rosmarin
    • Litt salt

Framgangsmåte: 

Forvarm stekeovnen til 200 grader. Kle to stekebrett med bakepapir.

Riv eller press hvitløk og bland de sammen med olje. La den stå i noen minutter mens du skjærer søtpotet i tynne skiver – bruk en mandolin eller ostehøvel.

Vend søtpotetskivene godt i oljen, la de gjerne ligge noen minutter og marinere. Fordel dem deretter utover de to stekebrettene, de skal helst ikke ligge dobbelt.

Stek ett og ett brett i cirka 10 minutter – følg godt med slik at chipsene ikke brenner seg.

Avkjøl chips på litt kjøkkenpapir før servering.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *