vegansk dessertsushi fruktsushi oppskrift

Fruktsushi

Herlig dessert med kokosris og frukt.

Ingredienser til cirka 16 stykker: 

    • 2 desiliter sushiris
    • 3 desiliter vann
    • 2 desiliter kokosmelk
    • 2 spiseskjeer lønnesirup
    • Litt salt
    • Diverse frukt, for eksempel vannmelon, mango, kiwi og nektarin

Framgangsmåte: 

Skyll risen godt i kaldt vann. Ha den over i en gryte og hell i vann. Kok opp og la det deretter småkoke til alt vannet er absorbert. Tilsett kokosmelk, lønnesirup og salt, og la det småkoke under stadig omrøring til all væsken er absorbert.

Ha risen over i en skål og avkjøl den.

Når risen er avkjølt former du avlange puter av den, cirka 2-3 centimeter lange.

Skjær frukten i passende stykker og legg på.

Server fruktsushi ganske kjapt etter montering, gjerne med en god peanøttdip.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *