Restaurant-/butikkanbefaling: VX London

Mye godt å kjøpe i Londons veganske boutique.

VX
SECRET SOCIETY OF VEGANS: VX ligger en fem minutters spasertur fra Kings Cross Station, og er obligatorisk for veganere på besøk i London.

Secret Society of Vegans er ikke mer hemmelig enn en herlig butikk på Caledonian Road. Tidligere holdt de til i Camden (forøvrig ikke under navnet Vegan Anonymous), men nå har de fått nok kundemasse til å utvide fra bod til butikk.

Ta tuben til Kings Cross. Gå ut, når du har stasjonen i ryggen går du mot venstre. Over et lyskryss, rett fram og så opp til venstre i Caledonian Road. Forbi noen puber, en matbutikk, overraskende mange bolighus og der ligger den på venstre side: VX (uttales Vi Cross).

VX

Første gangen vi kom dit var jeg overrasket over hvor lite det var. Selve butikken er mindre enn stuen vår, og det å kalle det er supermarked er å ta hardt i. Eller er det? Supert er i alle fall en god beskrivelse.

VX elsker vegansk junk food, de selger veganske sjokolader, kjeks og marshmallows, fersk hver dag har du cupcakes, kaker, sandwicher og diverse salte fristelser, i frysen og kjøleskapet har de is, ost, “kjøtt”, pølser og “meieri”produkter, mens de innerst selger nett, vesker, klær, sko, bøker, buttons og veganske kondomer. Blant annet. Innimellom dukker det opp noen leppepomader, klistremerker og kopper med kule motiver.

VX

VX er obligatorisk på alle London-turer. Dersom været tillater det anbefaler jeg virkelig å kjøpe med seg en cupcake og spasere videre opp Caledonian Road til Regents Canal, finne seg en benk og spise kaken i fantastiske, landlige omgivelser – midt i London.

Butikken drives på frivillig basis.

Adresse: 

73 Caledonian Road
London N1 9BT

[googlemaps https://maps.google.no/maps?f=q&source=s_q&hl=no&geocode=&q=73+Caledonian+Road,+London,+United+Kingdom&aq=&sll=51.535979,-0.113897&sspn=0.017138,0.038624&ie=UTF8&hq=&hnear=73+Caledonian+Rd,+London+Borough+of+Islington,+London+N1,+Storbritannia&t=m&z=14&ll=51.532837,-0.11958&output=embed&w=425&h=350]

På nett: 

vegancross.co.uk
Blogg
Facebook-side

Telefon: 

+ 44 (0) 20 7833 2315

Åpningstider: 

Mandag: 11.00 – 19.30
Tirsdag – søndag: 10.00 – 18.30

VX

FLERE RESTAURANT- OG BUTIKKANBEFALINGER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *