Restaurantanbefaling: InSpiral Lounge, London

Masete, men koselig, hippiecafe i Camden. 

Rett ved broen over Regent’s Canal som markerer midten på Camden High Street ligger cafeen, som serverer rå mat, vegansk mat og kanskje litt vegetarisk (slik jeg forstår det er alt vegansk med unntak av at du kan få kumelk i caffe latten).

Kafeen er rotete, bråkete, servicen er sen og har rett og slett et snålt sammensatt klientell. Men det gjør ikke noe! Her legger vi fra oss alle snobbefakter utenfor, og koser oss med mye mat for pengene på et bord vi deler med et ukjent lesbisk par fra Sør-Amerika.

utsikt fra inspiral lounge

Mat og drikke kjøper du av den kjempehyggelige betjeningen bak disken.  En del drikke tar du med deg fra hyllen på andre siden av inngangen, mens en del står bak disken.

Når det kommer til mat er det nesten best å peke på det du vil ha. Helt til venstre har de en del varmretter. Etter de kommer det flere varmretter, som du kan få som tilbehør, eller bare bestille en kombinasjon av. Så kommer salatbaren. Deretter har de kaker, supper, chips, oliven, smoothies, friske juicer, kaffe, te, og jeg vet ikke hva. De har visst også vegansk frokost med blant annet tofu scramble.

vegansk frokost hos inspiral lounge

Jeg har helt ærlig ingen anelse om hvor menyen på InSpiral Lounge starter og slutter. Men det er kjekt, alle er glade, og de hjelper deg mer enn gjerne! Jeg tror heller ikke de har noe spesielt system på hvem som tar i mot bestillinger og hvem som tar i mot betaling, men her er vi løsningsorienterte alle mann, og ingen prøver å snylte på kafeen.

Rett innenfor døren har de isdisk, gå der om du bare skal ha is, det er det enkleste.

InSpiral Lounge meny

InSpiral Lounge er sannsynligvis det eneste spisestedet i London som serverer durian innendørs, og det gjør de både i drinker, smoothies og som den er. Hvis du er lei av den masete latinogutten som prikker deg på skulderen og vil danse er durian colada en sikker vinner.

Wifi har de visstnok også, selv om det aldri har fungert da jeg har vært der. Logg deg på og du får beskjed om hvilket område du sitter i. Si i fra bak kassen, så har de koder for hvert område.

InSpiral Lounge pasta bake

Adresse: 

250 Camden High Street
London
NW1 8QS


[googlemaps https://maps.google.no/maps?f=q&source=s_q&hl=no&geocode=&q=InSpiral+Lounge,+Camden+High+Street,+London,+United+Kingdom&aq=0&oq=inspiral+lounge&sll=61.143235,9.09668&sspn=4.753923,12.744141&ie=UTF8&hq=InSpiral+Lounge,+Camden+High+Street,+London,+United+Kingdom&t=m&ll=51.541301,-0.144488&spn=0.013879,0.032015&output=embed&w=425&h=350]

Nettside: 

inspiralled.net

Telefon: 

+44 (0) 20 3370 3797

Åpningstider:

Mandag – torsdag: 09.00-22.00 (stenger senere ved arrangementer)
Fredag – lørdag: 09.00-02.00
Søndag: 09.00-23.30

FLERE RESTAURANTANBEFALINGER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *