

Hvilken brødkrise?
15 oppskrifter på brød og småbrød – her er det noe for alle!

Tomt for brød i butikkene? Vel, hiv på deg forkleet og bak selv – og du går aldri tilbake til butikkjøpt brød!
De vanlige
Akkurat som rundstykker – bare kjekkere!
Brød som både kokes og stekes – kjempegode med kremost på.

Favoritt hos både voksne og barn.
Brød på ti minutter: Irsk sodabrød
Den raskeste varianten kommer fra Irland, og bakes med bakepulver, ikke gjær. Dette gjør at deigen ikke må heves. For å spare ekstra med tid baker vi brødet på panne, ikke i ovn.

Hemmeligheten er elting, elting og heving, hevin.
Enkelt og greit å lage selv, smaker mye bedre enn butikkjøpt.
Eltefrie brød
Superlettvinte brød med superresultat! Den eneste haken her, er at deigen må heves i minst 12 timer, så her må du planlegge en dag i forveien. Jeg pleier å sette deigen før jeg legger meg. I ukedagene baker jeg brødene etter at jeg er kommet tilbake fra jobb, mens jeg i helgene lager nystekte rundstykker til frokost.
Fint og eltefritt stekt i brødform.

Halvgrovt og eltefritt stekt i brødform.
Eltefrie rundstykker i muffinsform – utrolig enkelt og godt.

Fungerer også veldig godt eltefritt.
Brød fra hele verden
Brød spises ikke bare med pålegg på; det er også veldig vanlig som tilbehør til forskjellige middagsretter. Her er et lite utvalg:
Meksikansk favoritt som er kjempegodt som tilbehør til gryteretter!

Herlig landtidshevet brød med olivenolje og havsalt.
Nydelige pitabrød som kan fylles med alt som er av godsaker. Oppskriften viser deg trinn-for-trinn hvordan du får luftige brød.

Uunnværlige til indisk mat nr. 1
Uunnværlige til indisk mat nr. 2
