10 nydelige påskeretter med egg

Quicher, omeletter, terter, arme ridere og annet godt som du kan kose deg med hele påsken. 

Aprilsnarr, såklart, det er ikke vits med egg i verken det ene eller det andre! Men dessverre er det blitt sånn at folk går helt bananas med egg nå i påsken. Heldigvis, HELDIGVIS, er det fullt av snille alternativer som gjør nøyaktig det samme som eggen i maten vår – bare ingen høns blir mishandla for det, og enda bedre: Ingen små hannkyllinger må dø for det.

Så lag opp litt god mat, inviter venner og familie på besøk, og kos dere i påskedagene vel vitende om at ingen dyr må lide for matvalgene deres!

Omelett med sopp og aspargesbønner

Perfekt brunsjmat når du har allverdens med tid.

Miniquicher med brokkoli og sopp

Små paier med kjempegodt fyll -uten paibunn.

Quiche med brokkoli

Hvem trenger vel egg og fløte for å lage en god quiche? Denne er fylt med tofu og brokkoli, og smaker utmerket, også dagen etter at den blir laget.

Majones uten egg

Eller veganese, om du vil.

Arme riddere

En fasjonabel måte å bruke opp gårsdagens brød på.

Arme riddere med banan

Disse er fantastisk gode til søndagsbrunsjen, eller med en kaffekopp litt utpå kvelden. Server dem gjerne sammen med litt vegansk rømme eller noen friske bær.

Karamellpudding uten ovnsbaking

Superenkel oppskrift på kjempegod pudding.

Ovnsbakt karamellpudding

En litt kraftigere karamellpudding, uslåelig etter en stor middag.

Sitronterte

Frisk og god dessertterte som passer utmerket med is.

Amerikansk ostekake

Fyldig og god ovnsbakt ostekake med rømmetopping.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *