

10 nydelige påskeretter med egg
Quicher, omeletter, terter, arme ridere og annet godt som du kan kose deg med hele påsken.
Aprilsnarr, såklart, det er ikke vits med egg i verken det ene eller det andre! Men dessverre er det blitt sånn at folk går helt bananas med egg nå i påsken. Heldigvis, HELDIGVIS, er det fullt av snille alternativer som gjør nøyaktig det samme som eggen i maten vår – bare ingen høns blir mishandla for det, og enda bedre: Ingen små hannkyllinger må dø for det.
Så lag opp litt god mat, inviter venner og familie på besøk, og kos dere i påskedagene vel vitende om at ingen dyr må lide for matvalgene deres!
Omelett med sopp og aspargesbønner
Perfekt brunsjmat når du har allverdens med tid.
Miniquicher med brokkoli og sopp
Små paier med kjempegodt fyll -uten paibunn.
Hvem trenger vel egg og fløte for å lage en god quiche? Denne er fylt med tofu og brokkoli, og smaker utmerket, også dagen etter at den blir laget.
Eller veganese, om du vil.
En fasjonabel måte å bruke opp gårsdagens brød på.
Disse er fantastisk gode til søndagsbrunsjen, eller med en kaffekopp litt utpå kvelden. Server dem gjerne sammen med litt vegansk rømme eller noen friske bær.
Karamellpudding uten ovnsbaking
Superenkel oppskrift på kjempegod pudding.
En litt kraftigere karamellpudding, uslåelig etter en stor middag.
Frisk og god dessertterte som passer utmerket med is.
Fyldig og god ovnsbakt ostekake med rømmetopping.