And the winner is…

Vinneren av Vegetarbloggens leserkonkurranse er (omsider) trukket!

konkurranse
PREMIE: En heldig vinner får tilsendt disse produktene: Sweet Freedom (vegansk honning), brun rissirup, røkt paprikapulver, gelepulver og hvit sjokolade.

Vinneren får tilsendt premien bestående av vegansk honning, brun rissirup, røkt paprikapulver, hvit sjokolade og gelépulver.

Siden alle kommentarene som kom inn var så bra, kjørte vi rett og slett en Random Number Generator for å kåre en vinner mest mulig rettferdig.

Da vant MIRIAM2 (det var tre Miriamer med i konkurransen), som bidro med følgende kommentar:

Jeg ble veganer av etiske hensyn til dyr og miljø. ?Den hemmelige kokken? av Mats Eric Nilsson ga meg også en oppvekker, jeg vil spise ren mat og etter å ha funnet så mange flotte veganeroppskrifter på nettet så jeg ikke grunnen til å fortsette å spise noe animalsk ettersom det var mye mer morro å lage og ikke minst spise vegansk. Nå skal det også nevnes at jeg har fått en voldsom interesse og kunnskap rundt mat, og skryt fra mine ellers så husmannskost spisende familie er også en pådriver.:)

Gratulerer Miriam! Du får en mail sånn at du kan få sendt meg adressen din.

Tusen takk til alle som deltok! Fy søren så mange gode svar som kom inn.

Her kan dere lese alle svarene. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *