

Lettvinte quesadillas
Øst møter vest i denne nydelige forretten.
Maistortillas og tomatsalat har røtter i det meksikanske kjøkkenet, mens hummus stammer fra Nord-Afrika og Midt-Østen. Her kombinerer vi smakene fra disse fantastiske matområdene, og lager noen herlige, lettvinte quesadillas.
Vel, lettvint på en betingelse: Du må ha hummus tilgjengelig. Og for en som nekter å kjøpe belgfrukter på boks innebærer dette å huske å legge kikertene i bløt, helst kvelden før men i alle fall åtte timer før koking.
Deretter skal de kokes, nesten en time, avhengig av bløtleggingstiden. Når dette er gjort, da er dette en veldig lettvint rett.
Ingredienser som forrett til fire:
-
- 4 maistortillas
-
- 1 desiliter hummus
-
- Tomatsalsa
-
- Noen kvaster koriander
Framgangsmåte:
Legg fram to av tortillasene. Smør godt med hummus utover dem. Legg de to andre tortillasene over, press godt sammen.
Stek quesadillasene på begge sider i varm, tørr panne,til de begynner å få litt brune flekker. Pass på at de ikke brenner seg!
Skjær dem opp i trekanter, og server med tomatsalsa og frisk koriander.