Vegankravet

Vil vil ha flere veganske spisesteder i Norge, og vegansk mat i kantiner, på flyplasser og i restauranter over hele landet! 

Loving Hut i Oslo har lagt ned, og vi har kun Resept i Stavanger igjen som et fullverdig vegansk spisested i Norge. Dette er utrolig trist, og sammen med Norsk Vegansamfunn og andre veganbloggere har jeg startet initiativet Vegankravet for å skape oppmerksomhet rundt dette.

Å gå ut og spise som veganer er vanskelig nok som det er, de aller fleste restauranter har problemer med å lage mat til oss (dere som leser bloggen fast vet jo at jeg ikke definerer en grønn salat som mat 😀 ), og i offentlige kantiner og på flyplasser er det stort sett helt umulig å få seg noe annet enn et eple.

Du kan involvere deg ved å spre ordet og ta kontakt med beslutningstagere for å si fra at dette ikke er ok. 

Vegankravet er også på Facebook. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *