Sjokoladeduo med mandler

Skal det være litt abstrakt ekspresjonisme? 

Ingredienser: 

  • 50 gram mandler
  • 100 gram vegansk hvit sjokolade
  • 200 gram vegansk mørk sjokolade

Framgangsmåte: 

Forvarm stekeovnen til 180 grader. Kle et stekebrett med bakepapir.

Grovmal mandlene, og fordel dem utover platen. Stek i 5-10 minutter, til de begynner å bli brune. Avkjøl.

Knekk sjokoladen i mindre biter, og smelt hver farge for seg selv i vannbad.

Dekk en form på cirka 15*20 centimeter med bakepapir, og fordel mandlene utover.

Hell den hvite sjokoladen over i tilfeldig mønster.

Hell deretter på den mørke sjokoladen, prøv å dekke så mange av mandlene som mulig.

Sett formen til avkjøling i kjøleskap til sjokoladen stivner.

Ta ut formen, og løft bakepapiret med konfekten på over til en skjærefjøl. Skjær forsiktig opp i konfektstykker på ønsket størrelse.

Oppbevares i lukket beholder i kjøleskap.

FLERE OPPSKRIFTER TIL VEGANSK JUL FINNER DU HER. 

2 Comments

  1. Hei!
    Hvilken type hvit sjokolade har du brukt ? Går det an å bruke ichoch sin ?

    1. Mari Hult

      Husker ikke :/ Var en helt vanlig som jeg kjøpte fra Veganlife.no

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *