

Risengrynsgrøt
For å få grøten søt og fyldig, pleier jeg å bruke en kombinasjon av søtet soyamelk og kokosmelk, synes dette blir veldig godt. Dersom du liker det mindre søtt, bytter du ut den søta soyamelken med usøta.
Ingredienser til fire porsjoner:
- 2 desiliter grøtris
- Litt salt
- 4 desiliter vann
- 5 desiliter soyamelk
- 5 desiliter kokosmelk
Framgangsmåte:
Kok opp ris, salt og vann under lokk. Spe med melk, og la det småkoke i ca en time. Rør av og til.

Advert
Advert
Hvilken type soyamelk skal man bruke? Usøtet eller vanlig?
Beklager, så nå at du hadde skrevet at det er valgfritt!
Tror du rismelk fungerer istedet for soya? Liker ikke smaken av soya så driver å tenker på andre alternativer. 🙂
Ja det tror jeg går kjempefint 🙂