vegansk risengrynsgrøt oppskrift

Risengrynsgrøt


For å få grøten søt og fyldig, pleier jeg å bruke en kombinasjon av søtet soyamelk og kokosmelk, synes dette blir veldig godt. Dersom du liker det mindre søtt, bytter du ut den søta soyamelken med usøta.

Ingredienser til fire porsjoner: 

  • 2 desiliter grøtris
  • Litt salt
  • 4 desiliter vann
  • 5 desiliter soyamelk
  • 5 desiliter kokosmelk

Framgangsmåte: 

Kok opp ris, salt og vann under lokk. Spe med melk, og la det småkoke i ca en time. Rør av og til.

FLERE OPPSKRIFTER PÅ VEGANSK JULEMAT FINNER DU HER. 

4 Comments

  1. Rolin Hoversholm

    Hvilken type soyamelk skal man bruke? Usøtet eller vanlig?

  2. Rolin Hoversholm

    Beklager, så nå at du hadde skrevet at det er valgfritt!

  3. Frøydis

    Tror du rismelk fungerer istedet for soya? Liker ikke smaken av soya så driver å tenker på andre alternativer. 🙂

    1. Mari Hult

      Ja det tror jeg går kjempefint 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *