Vi vant! Vi vant!

Vegetarbloggen vant tyttebærutfordringen hos Matbloggsentralen.

TYTTEBÆRIS: Vinner av Matbloggsentralens tyttebærutfordring.

Jeg har deltatt i utfordringene til Matbloggsentralen siden de startet med dem, og har værst så heldig å vinne flere ganger.

Det som skiller denne utfordringen fra tidligere, er at det var første gang det var en premie til vinneren, nemlig et års abonnement på magasinet BoligDrøm. Jeg er så stolt 🙂

Konkurransen ble delt i to: Først stemte lesere fram ti bilag, og der fikk tyttebærisen faktisk mest stemmer av alle. I tillegg kom den andre oppskriften min, rørte tyttebær, også med. Vilt! Deretter gikk BoligDrøm sin jury igjennom de ti finalistene, og valgte Vegetarbloggen som vinner!

Her er juryens begrunnelse:

Dette var ikke enkelt ? mange fine bidrag. Jeg falt umiddelbart for tyttebær russian (den skal i alle fall testes!), men med resten av redaksjonen om bord, kom vi fram til en verdig vinner:

Rå tyttebæris fra Vegetarbloggen.

Den lå lenge i tett konkurranse med kald tyttebærsuppe og adventsmuffins, men gikk av med seieren på kombinasjonen kreativ bruk av råvarer med et fristende resultat. Vi har vurdert etter følgende kriterier: kreativ bruk av råvarer, fristende oppskrift (mange vil ha lyst å prøve), enkelhet, styling og foto. Vinneren kom høyt opp i alle kategoriene ? IS TIL ALLE!

Vi er også glade for å ha fått innblikk i mange nye matblogger, så deilig at det er mange ivrige matelskere der ute!

Les mer på Matbloggsentralen

Kan ikke få takket nok til alle dere som er så utrolig gode til å stemme på meg. Forhåpentligvis finner jeg masse inspirasjon i bladet til å lage bedre blogginnlegg, slik at premien faller litt på alle.

Dere er den beste gjengen!

Oppskriften på vinnerisen finner dere her. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *