Restaurantanbefaling: Jai, London

Rimelig vegansk asiatisk buffetrestaurant med sene åpningstider i hjertet av Soho.

JAI: Greasy chinese food så det holder, men sunt, godt og vegansk.

Noen gang vært sulten etter kinofilmen eller teaterstykket er ferdig? Da er de fleste skikkelige vegetarrestauranter stengt, og det er lite vegansk mat å få tatt i utover pommes frites. Da er det greit å være i nærheten av Soho og Chinatown i London.

Buffetrestauranten Jai ligger i travle Old Compton Street, midt i Soho. I samme gate finner du en rekke utesteder, spisesteder samt teateret der musikalen Jersey Boys for tiden går. Her er det liv fra morgen til sent på kveld.

Restauranten er smal med få bord. Er det fullt åpner de opp nede, der det er plass til flere gjester. Tubestasjoner i nærheten er Leicester Square, Tottenham Court Road, Covent Garden og Piccadilly Circus.

KALDMAT: Buffeten har en rekke forskjellige salater, grønnsaker, kalde nudelretter, nøtter og sauser.

Buffeten består av kalde og varme asiatiske veganske retter, med blant annet salater, nudler, stekt ris, vårruller, forskjellige typer soyakjøtt og en hel del sauser. Du bruker tallerkenen din, og fyller den opp så mye du vil ? prisen er den samme. Det eneste du bestiller fra menyen er drikke.

Flere kokker er hele tiden i arbeid bak buffeten, både for å fylle den opp og for å passe på at den ser pen ut. Personalet er ikke supergode i engelsk, men de er vennlige og vil godt.

Jai er ikke plassen for et langt måltid med store gastronomiske opplevelser, men en plass der du spiser kjapt, godt og billig. Greasy chinese food er en ganske god beskrivelse. Du må ta restauranten for det den er, da blir du mett og fornøyd!

Spis så mye du vil for 5,90 pund til lunsj og 6,90 til middag og i helger. Take out koster 3,50.

JAI: Smal restaurant med få bord, blir det fullt kan de åpne i kjelleren. Her spiser du kjapt og billig, også sent på kvelden.

Adresse:
33 Old Compton Street
London W1D 5JU

Telefon:
(+44)(0) 79 4047 6987

Åpningstider: 

Mandag – søndag. Stenger litt tidligere på søndager, og etter sesong. Vanligvis åpent minst til ett.

VARMMAT: Litt av den varme delen av buffeten på Jai. Her finner du både nudelretter, risretter, mock kjøtt i mange former, vårruller, løkringer og rischips.

FLERE RESTAURANTANBEFALINGER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *