Vil du jobbe på Norges beste vegankafé?

Resept søker kokk. 

RESEPT: Norges beste vegankafé, og sannsynligvis Norges beste vegetariske spisested, søker ny kokk. Her er stillingsannonsen

Mine gode venner på den utrolige kaféen Resept i Stavanger søker en ny kokk. Som kokk på Resept får du jobbe i et helt vegansk matmiljø, der Stavangers veganere ofte kommer innom. Vi håper alle at Resept får tak i en ny superkokk, som også ønsker å være med å utvikle menyen.

Her er stillingsannonsen:

Resept Café er et spisested i Stavanger sentrum som lager god, vegetarisk mat med mest mulig bruk av økologiske og lokale råvarer. Resept Café tilbyr også catering og er aktiv deltager på byens mange festivaler. Kaféen består av et lite, kreativt miljø med for tiden 7 ansatte totalt

Kokk

Resept Café søker kokk med interesse for vegetarisk matlaging. Stillingen er 100 % og arbeidstiden er på kveldstid tirsdag-fredag og dagtid lørdag. Fagbrev er ikke et krav men erfaring med kjøkkenarbeid er ønskelig og evne til å samarbeide vil bli vektlagt. Søkeren vil få muligheten til å jobbe med en helt unik meny i et av Norges få veganske spisesteder. Søkeren må være ryddig, selvstendig og ha god evne til å arbeide under press. Resept Café har et kreativt, intimt og hyggelig arbeidsmiljø.

Krav til kompetanse

Praksis: Kokk, Kjøkkenassistent
Kompetanse: Catering, Kokekyndig, Selskapsmat, Vegetarmat

Detaljer: 

Antall stillinger: 1
Type stilling: Fast stilling, Kveldstid, Heltid
Lønn: Etter avtale
Arbeidssted: Stavanger (Rogaland)
Kontaktperson: Øystein Lunde Ohna
Søknad sendes: Østervåg 43, 4006 STAVANGER
Stilling ledig fra 1. november 2011

LES MER OM RESEPT HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *