Konkurranse: Vinn billetter til Tullemat

I samarbeid med Oikos – Økologisk Norge – gir jeg bort to billetter til standup-show i Oslo 6. juni.

TULLEMAT: 2 billetter gis bort til en heldig vinner. Delta i konkurransen ved å svare på to enkle spørsmål nederst i bloggposten.

Det er giftfrie uker her på Vegetarbloggen, som en del av Oikos sin kampanje “Heller Ø enn E”. Av andre bidrag til denne kampanjen, er standup-showet Tullemat, med Shabana Rehman og Freddy Kjensmo.

Sted: Blå i Oslo

Tid: 6.juni. Dørene åpner klokka 1800

cc: 120 på forhånd/ 150 i døra

Fra invitasjonen:

KONKURRANSE: Vinn to billetter til Tullemat!

Vår hverdag er preget av utallige diskusjoner og skriverier om ren eller industriell mat, vitamintilskudd, steinalderdietter, e-stoffer og sist men ikke minst: nøkkelhullmerking. Det kan med andre være forvirrende og vanskelig å orientere seg for noen og enhver. Vi kan dessverre ikke love at du vil bli noe klokere etter dette showet, men vi kan i det minste friste med en god latter.

Kveldens musikalske forrett serveres i form av lidenskapelige toner fra et lite rødt trekkspill og Guro von Germeten, beskrevet som den skumle lillesøstera til Kaizers Orchestra, en kvinnelig Tom Waits, eller jenta som får Nick Cave til å høre ut som en dansebandartist.”

Her kan du laste ned hele invitasjonen.

Det beste av alt? Jeg har to billetter å gi bort til denne kvelden! Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare på to spørsmål i kommentarfeltet under bloggen:

1. Hvorfor velger du økologisk mat?

2. Hvor handler du økologisk mat?

Svar innen førstkommende fredag kl 12.00, og du er med i trekningen. Vinneren bli offentliggjort i løpet av ettermiddagen på fredag.

Lykke til!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *