17.mai-lunsj i siste liten

Smakfulle veganske oppskrifter som du lager på 1-2-3!

Om du har invitert gjester, eller bare vil kose deg ekstra på egenhånd, så er 17. mai dagen å gjøre det på.

Her har jeg samlet en del oppskrifter som du lager forholdsvis raskt, og med ingredienser som ofte finnes i en vegetarianers kjøkkenskap!

Ekstra koselig er det å sette fram litt forskjellige småretter, varmt, lunt og kaldt, og la folk forsyne seg av det de vil. For en perfekt lunsj foreslår jeg også å sette fram litt brød, litt salat, noe søtt til kaffen, ferskpresset juice og kaffe eller te. Gratulerer med dagen!

I brødkurven: 

Frokosthorn

Knekkebrød med nøtter og frukt

Halvgrove bagels

Hvitløksbaguetter

Salater: 

Rissalat med friske urter

Quinoasalat med granateple

Puy- og auberginesalat

Varmt: 

Sprøstekte tofupinner

Ratatouille med gresskar

Drumsticks

Risotto med steinsopp

Sprøbakte rosmarinpoteter

vegansk risotto med steinsopp oppskrift

Dipper og dressinger: 

Auberginedip med granateple

Hummus

Salsa verde og tomatpesto

Veganese

vegansk hummus oppskrift

Søtt til kaffen: 

Sjokoladejordbær

17.mai-cupcakes

Blåbærpannekaker

Bananpannekaker

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *