

Sangria
Perfekt terrassedrink!
Sangria er nydelig og avkjølende sommerdrikke. Passer utmerket på terrassen, gjerne sammen med en tapasrett. Som med så mange spanske spesialiteter, finnes det ikke en fasit på hvordan sangria skal lages. Her er en basisoppskrift, men ikke vær redd for å eksperimentere med innholdet!
Ingredienser til en mugge:
-
- 1 appelsin
-
- 1 sitron
-
- 2 fersken
-
- 1 spiseskje sukker
-
- En flaske rødvin
-
- Isbiter
-
- Soda/mineralvann
Framgangsmåte:
Skjær opp frukten i tynne skiver. Legg den nederst i en mugge, og hell sukkeret over.
Hell over rødvin, og sett det kaldt. Blandingen kan gjerne stå i kjøleskapet over natten, da får smaken satt seg skikkelig.
Før servering har du isbiter i, og fyller opp med soda eller mineralvann.
Bruk en tresleiv i muggen, for å holde frukt og is unna glassene når du skjenker.
For en litt mer eksklusiv variant kan du bytte ut mineralvannet med musserende vin.