Spagetti med appelsin og squash

Appelsin i spagettien? Nei, det er ingen aprilspøk.

Dette er en lettlaget pastarett som du kan spise for seg selv, eller servere sammen med andre småretter. Smaken er mild og god, så den tåler også godt å være tilbehør til en større middagsrett.

Ingredienser til to porsjoner:

    • 150 gram tørket spagetti
    • En halv squash
    • 1 appelsin
    • 1,5 desiliter soyamelk
    • 1 desiliter soyafløte
    • 1 desiliter grønnsakskraft

Framgangsmåte:

Kok opp rikelig med vann og litt salt. Ha i spagettien og kok til den er al dente. Sil av vannet.

Vask squashen, og riv den på den grove delen av et rivjern. Riv appelsinskallet på den fine delen av rivjernet.

Kok opp melk, fløte, grønnsakskraft og appelsinsaften i en liten gryte. La det småkoke et par minutter. Bland i revet squash og appelsinskall, samt pasta. Rør alt godt sammen og server med en gang.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *