Sprøbakte rosmarinpoteter

Gode til brunsj, som middagstilbehør eller sammen med andre småretter.

Poteter er kjempegode, ihvertfall om du vet hva du skal gjøre med dem! Det finnes utrolig mange typer der ute, og de er alle litt forskjellig fra hverandre. I denne oppskriften bruker jeg små cheriepoteter, som jeg synes holder godt på salt- og rosmarinsmaken. Prøv deg gjerne fram med egne favoritter, som for eksempel amadine eller mandel.

Se nederst i bloggposten for flere oppskrifter med poteter.

Ingredienser:

    • 10 cheriepoteter
    • 2 spiseskjeer nøytral olje
    • 1 kvast rosmarin
    • 1 teskje havsalt

Framgangsmåte:

Forvarm stekeovnen til 200 grader. Vask potetene, og skjær dem i båter. Ha dem i en ildfast form, og bland godt sammen med olje, finhakket rosmarin og salt. Bak i ovnen i ca 30 minutter, til potetene blir gylne og litt sprø.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *