Restaurantanbefaling: Loving Hut, Oslo

Loving Hut i Oslo la ned driften i februar 2012. Vi håper de tar opp tråden igjen ved en senere anledning. 

LOVING HUT: Billig og rask vegansk mat et steinkast fra Jan Thomas i Parkveien.

Loving Hut er en internasjonal vegansk kjede, med restauranter over hele verden. De jobber med å promotere vegansk mat for helse, miljø- og dyrehensyn. Mottoet er: Vær veggis! Tenk grønt. Forskjellig informasjon og vegansk livsstil ligger alltid lett tilgjengelig, og det kan være en veldig motiverende plass å stikke innom for nye vegetarianere.

Restauranten i Parkveien er liten, med et par bord og barkrakker. Menyen er heller ikke så stor, men den er full av fast food-fristelser som burgere, vårruller og nudelretter. De har også noen kaker, samt gode juicer og kaffe. Prisene er lave.

Maten lager de fort, og den smaker kjempegodt! Servicen er også hyggelig, og de blir alltid glade for å se gjester som kommer tilbake. Maten passer også godt som take away, noe det virker som at et flertall av gjestene benytter seg av.

Adresse:

Parkveien 6a

0350 Oslo

Åpningstider:

Hverdager kl. 10.00 – kl. 19.00

Lørdag kl. 12.00 – kl. 20.0o

VÅRRULLER: Veganske vårruller hos Loving Hut i Oslo.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *