

Ananassalsa
Kjempegod til retter med mye chili.

Etter at jeg har begynt å lage egen salsa, har det blitt helt slutt på å kjøpe det i butikk. Det er overraskende enkelt og kjapt og lage, og det smaker så utrolig mye bedre!
Til denne salsaen steker vi ananas, for å få fram litt annerledes smak. Den blir litt søtere, og blir en perfekt match til sterk mat.
Ingredienser:
-
- En kvart ananas
-
- Olje til steking
-
- 1 liten løk
-
- 1 tomat
-
- En kvast koriander
-
- En halv lime
Framgangsmåte:
Rens ananasen, og skjær den i skiver på ca 1 centimeter. Varm oljen i en stekepanne, og stek ananasskivene i to minutter på hver side på høy varme. Etterpå legger du skivene på et rent kjøkkenhåndkle, så de får renne av seg litt av fettet.
Rens løk og tomat, og skjær i små biter. Finhakk koriander. Skjær ananas i terninger med lengder på ca en halv centimeter. Bland alt sammen, skvis juice fra limen over.
Vil du ha en litt med sausete konsistens, kan du kjøre gjennom med stavmikser et lite minutt før servering.
Tips: Server gjerne sammen med burrito, taco eller quesadilla.