Arme riddere med banan

De beste arme ridderne jeg noen gang har smakt!

Disse må du rett og slett bare prøve! At noe så enkelt som banan og gammelt brød kan være så godt, er jeg fremdeles litt overrasket over.

Kjempegode til søndagsbrunsjen, eller med en kaffekopp litt utpå kvelden. Server dem gjerne sammen med litt vegansk rømme eller noen friske bær.

Ingredienser til to porsjoner:

  • 1 godt moden banan
  • 2 desiliter soyamelk
  • 1 spiseskje maisstivelse
  • 1 teskje vaniljesukker
  • 1 halvgammel baguette, ca 15 centimeter
  • Olje til steking
  • Kakao
  • Kanel
  • Lønnesirup

Framgangsmåte:

Skrell bananen, og ha innmaten i en kjøkkenmaskin eller blender sammen med soyamelk, maisstivelse og vaniljesukker.

Skjær baguetten i skiver på mellom en og to centimeter. Legg dem utover på en tallerken, og hell halvparten av bananblandingen over.

La det stå og trekke i fem minutter, snu skivene og hell over resten av blandingen. La det stå i noen minutter til.

Varm en stekepanne til medium pluss varme. Ha i olje. Stek brødskivene, ca tre-fire minutter på hver side.

Dryss over kakao og kanel, og server sammen med lønnesirup.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *