Helt Mexas!

Ikke mye slår meksikansk mat på lørdagskvelden, så lenge du glemmer pulverposene.

MEKSIKANSK: Guacamole, quesadilla, chiligryte og tomatsalsa.

Mine første år i arbeidslivet tilbragte jeg på en meksikansk restaurant, og det tok ikke lang tid før jeg etablerte et aldri så lite hat mot pulver og hermetikk. Etter at jeg sluttet der rørte jeg verken nachos eller taco på flere år, men i det siste har jeg klart å ta fram latinomaten igjen.

Her er noen av mine meksikanske favoritter:

Bønnestuing til burritos og taco

CHILIGRYTE: Varmende vintergryte med bønner og chili.

Chiligryte

Taco

QUESADILLAS: Fylt med masse godt.

Quesadillas med søtpotet og svarte bønner

Texmex-burgere

TOMATSALSA: Best om du lager den selv.

Tomatsalsa

Creamy salsa

GUACAMOLE: Obligatorisk til meksikansk mat.

Guacemole

Tips: Sett gjerne fram salat, ris, tortillachips, mais og lune hvetetortillas med den meksikanske maten.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *