Lettvint pasta med sopp og aubergine

Spagetti med masse gode smaker.

Ofte føles det som om raske veganmiddager ikke vokser på trær, men denne retten er faktisk både god og enkel! Bruk gjerne andre grønnsaker etter hva du har liggende.

Ingredienser til 2 porsjoner:

  • 200 gram spagetti
  • 2 spiseskjeer pinjekjerner
  • 1 spiseskje nøytral olje (til steking)
  • 100 gram assortert sopp
  • 0,5 aubergine
  • En neve ruccolasalat
  • Tomatsaus
  • Havsalt og nyvkernet pepper

Framgangsmåte:

Kok spagetti etter anvisning på pakken.

Varm opp en stekepanne, og rist pinjekjernene i noen minutter. Pass på at de ikke brenner seg.

Legg de til side, og ha oljen i pannen. Skjær sopp og aubergine i terninger, og stek til de blir gylne.

Vask salaten.

Sil vannet av spagettien, og bland inn sopp, aubergine og salat. Fordel i porsjonsskåler.

Hell tomatsaus og pinjekjerner over. Til slutt drysser du på salt og pepper.

Server med en gang, gjerne sammen med hjemmelaga hvitløksbaguetter.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *