Vegansk Valentines meny

Med kjærlighet til både mennesker og dyr.

VALENTINES Day: Crostini, polentahjerter og sjokoladefondue til den du er glad i.

Forrett: Crostini

Små, spøstekte skiver gnikket inn med olivenolje og hvitløk, og pyntet med friske grønnsaker og godt pålegg. Passer godt til å deles, og er en sosial forrett som du kan nyte med et godt glass vin. I oppskriften her har jeg brukt tomat og basilikum, men du kan også smøre på en god kremete nøtteost, eller hummus.

Hovedrett: Polentahjerter med ratatouille

Et polentahjerte servert med en dyp rød grønnsaksragu er en herlig middag ved en romantisk anledning.

Dessert: Sjokoladefondue

Med masse frisk frukt og bær til, kan dere sitte og kose dere med denne desserten i timevis.

Flere menyforslag:

Sosialt og svært koselig er det også å fylle spisebordet med masse småretter. Her er litt inspirasjon – trykk på bildet for å komme til oppskriftene.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *