

Enkel pastasalat
Frisker opp de fleste måltider.

Denne salaten er den perfekte følgesvenn til risotto, suppe, fingermat eller bare godt brød.
Ingredienser:
- 1 pakke ruccola
- 1 pakke beteblader
- 200 gram pasta (pass på å velge en uten egg)
- 1 rødløk
- 1 rød, søt paprika
- Olivenolje
- 2 spiseskjeer cashewnøtter
Framgangsmåte:
Legg salaten i kaldt vann slik at den blir sprø. Kok patsa etter anvisning på pakken. Skyll av i kaldt vann. Ta salaten opp av vannet og legg den på et kjøkkenhåndkle. La vannet få renne godt av seg eller bruk en salatslynge.
Skrell og skjær rødløk i båter eller skiver. Kutt opp paprika. Legg salaten på et fat og tilsett løk, paprika og pasta. Drypp litt god olivenolje over. Rist nøttene et par minutter i en varm og tørr panne, og dryss dem over til slutt.
Tips: For et helt måltid kan du servere salaten med hjemmelaga foccacia.
Advert
Advert
Hva menes med beteblader? Finner ikke noe som heter beteblader.
Hei! Ser dette er en 6-7 år gammel oppskrift, så mistenker at kanskje ikke de samme salattypene er på markedet nå i dag (beteblader er en type bladsalat). Bare bruk en annen type salat du 🙂