Enkel pastasalat

Frisker opp de fleste måltider.

Denne salaten er den perfekte følgesvenn til risotto, suppe, fingermat eller bare godt brød.

Ingredienser:

  • 1 pakke ruccola
  • 1 pakke beteblader
  • 200 gram pasta (pass på å velge en uten egg)
  • 1 rødløk
  • 1 rød, søt paprika
  • Olivenolje
  • 2 spiseskjeer cashewnøtter

Framgangsmåte:

Legg salaten i kaldt vann slik at den blir sprø. Kok patsa etter anvisning på pakken. Skyll av i kaldt vann. Ta salaten opp av vannet og legg den på et kjøkkenhåndkle. La vannet få renne godt av seg eller bruk en salatslynge.

Skrell og skjær rødløk i båter eller skiver. Kutt opp paprika. Legg salaten på et fat og tilsett løk, paprika og pasta. Drypp litt god olivenolje over. Rist nøttene et par minutter i en varm og tørr panne, og dryss dem over til slutt.

Tips: For et helt måltid kan du servere salaten med hjemmelaga foccacia.

2 Comments

  1. Hva menes med beteblader? Finner ikke noe som heter beteblader.

    1. Mari Hult

      Hei! Ser dette er en 6-7 år gammel oppskrift, så mistenker at kanskje ikke de samme salattypene er på markedet nå i dag (beteblader er en type bladsalat). Bare bruk en annen type salat du 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *