Vegansk ukemeny: Uke 31, 2018

Syv knallgode middagsretter som passer perfekt nå på sommeren!

Mandag: Bowl med mango og brokkoli

Lettvint middag med nudler, mango, brokkoli og nøtter i en nydelig tahinisaus. NB beregn ekstra nudler, så har du til tirsdagens middag!

Tirsdag: Stekte nudler med edamamebønner

De grønne edamamebønnene er stadig lettere å finne i frysedisken i vanlige matvarebutikker, og har du ikke allerede begynt å benytte deg av de så anbefaler jeg å introdusere de til kjøkkenet ditt med denne restemiddagen.

Onsdag: Pozole de garbanzo

Dette er en costaricansk middagsrett med kikerter og mais i en enkel og smakfull tomatsaus. Perfekt om du vil prøve noe nytt på en onsdag.

vegansk vegetarisk gryterett fra costa rica oppskrift vegetarbloggen

Torsdag: Ovnsbakt aubergine

Her fyller vi auberginen med en frisk marinade, ovnsbaker den, og når den kommer ut av ovnen topper vi den med en herlig mandelmiks. Retten har både god konsistens, umamismak og ikke minst protein og fett. Server gjerne med potetstappe.

vegansk vegetarisk ovnsbakt aubergine oppskrift vegetarbloggen

Fredag: Søtpotet og gulrotsuppe med smak av India

Indisk mat er alltid godt, så hvorfor ikke servere det på fredagskvelden? Med noen naan ved siden av blir dette en aldri så liten fest.

Lørdag: Hirseboller

Herlige middagsboller med hirse, gresskar og indiske krydder.

veganske vegetariske hirseboller vegetarbloggen oppskrift

Søndag: Kremet pastasalat med soltørka tomat

Pastasalat er helt innafor som søndagsmiddag nå om sommeren. Kos deg gjerne med denne på terrassen, kanskje sammen med litt godt brød?

vegansk kremet pastasalat

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *