Vegansk ukemeny: Uke 1, 2018

Ukemeny for årets første uke! Her får du syv veganske middagsretter med handleliste. 

Her er ukens handleliste. 

Kommentarer til handlelisten: 

  • til gresskarretten kan du bruke tørka bønner eller hermetiske. Bruker du hermetiske så dobler du mengden og dropper å koke bønnene møre
  • 1 kinesisk hvitløk kan erstattes av 2 hvitløksfedd (og vice versa)
  • du kan velge selv om du bruker frisk eller tørka salvie
  • i den ene oppskriften står det rapsolje – her kan du bruke den samme oljen som du bruker til steking
  • 1 oppskrift sider matfløte av soya, den andre av havre. Bruk gjerne samme i begge

Mandag: Shepherdess Pie

Hverdagsmat med ekte kjærlighet.

vegansk shapherdess pie

Tirsdag: Marokkansk søtpotetsuppe

Varmende, smakfull og mettende suppe med en akkurat passe stor touch av varmere breddegrader.

Onsdag: Kremet soppgryte

Sopp i en herlig saus – smaker ekstra godt med potetstappe til.

vegansk kjempegod soppgryte oppskrift

Torsdag: Pad thai med bok choi

Supergod nudelrett med masse gode smaker av Thailand!

vegansk pad thai oppskrift

Fredag: Auberginegyros

Supergod fredagsmiddag med smak av Hellas. Lag dobbelt med hummus og bruk resten på pizzaen i morgen!

vegansk gyros oppskrift

Lørdag: Falafelpizza med hummus

Falafel + pizza = beste lørdagsmiddag noensinne! Denne er en skikkelig favoritt hjemme hos meg.

Søndag: Fylt flaskegresskar

Herlig ovnsbakt gresskar fylt med cajun-krydra ris og bønner.

vegansk fylt gresskar oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

1 Comment

  1. Åh så gott det ser ut 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *