Ukemeny: Uke 26, 2017

Denne uken går fra linsesuppe til kjøttkaker, og viser rett og slett en del av det store spekteret som finnes i det veganske kjøkkenet!

Her er ukens handleliste. 

Husk at to hvitløksfedd kan erstattes av en kinesisk hvitløk. Bruker du hermetiske bønner i kjøttkakene så kan du droppe bløtleggingen og kokingen, det holder å helle laken av kikertene for deretter å skylle de i litt kaldt vann.

Mandag: Linsesuppe med gulrot og blomkål

Sunt, godt og relativt rimelig på ukens første dag!

vegansk gulrotsuppe oppskrift

Tirsdag: Pasta pomodoro med friske urter (videooppskrift)

Italiensk på sitt beste – her tar vi enkle og få råvarer og bruker de til toppnivå.

vegansk pasta pomodoro oppskrift

Onsdag: Todelt gresskarrisotto

Vi holder oss til Italia i dag også, med denne risottoen som er laget litt annerledes enn vanlig.

Torsdag: Grønn daal

Sunt, billig, enkelt og smakfullt! Daal er og blir en av de smarteste rettene som er oppfunnet.

vegansk grønn daal oppskrift

Fredag: Enchiladas

Smakfull meksikansk fredagsmiddag med sopp, spinat og en nydelig cashewost.

veganske enchiladas oppskrift

Lørdag: Spicy linseburgere

Raske og spicy burgere – har du ekstra tid anbefaler jeg å slenge med en porsjon rispapirbacon.

vegansk linseburger oppskrift

Søndag: Mors kjøttkaker

Akkurat slik de skal være.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *