Oppskriftene fra Oslo Vegetarfestival

På Oslo vegetarfestival i helgen hadde jeg to stappfulle kurs – neste år tror jeg rett og slett vi må få oss et større telt! Det første kurset handlet om vegansk baking, det andre om raske veganske hverdagsmiddager.

Jeg må benytte anledningen til å takke alle som kom innom, det er alltid så gøy å se og snakke med dere! Det ble jo kjempegod stemning også, supertakknemlig publikum! Følte meg virkelig på hjemmebane.

Som lovet –  her er oppskriftene vi lagde: 

Sjokolademuffins – men vi droppet sjokoladeknappene

Sjokolademousse – vi erstattet vanlig sjokolade med Vego sjokolade med nøtter i

Pannekakene tok vi på slump – det var ca 4 dl hvetemel, 1 ts bakepulver, 1 ts natron, 1 ss maisstivelse, 3 ss olje og 1 dl sukker som ble rørt sammen, deretter vispet vi inn 4-5 dl melk.

Kremet daal

Thailandsk blomkål

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *