Vegetarbloggen
Veganske oppskrifter

En dag med filmteam på slep

Published on: April 17, 2017 at: 12:00 pm
0 comments

Slik var det da jeg skulle lage tre oppskrifter med Sevan-produkter, servere de som smaksprøver i butikk og bli filma på samme gang. 

Livet som blogger, altså! Som del av mitt samarbeid med Sevan, fikk jeg i vinter bli med på en dag litt utenom det vanlige. Jeg ble flydd inn til Oslo, og sammen med et filmteam var jeg på Meny Ringnes Park og laga smaksprøver til kundene. Gjengen filma alt fra matlaging til folks reaksjoner på Sevans produkter. Herlighet så kjekt!

Jeg har jo etterhvert hatt en del kamera i nærheten av meg, og kan det der med å feste på meg mikrofon uten at ledningen går i veien, men blir allikevel veldig spent hver eneste gang. Det er et solid hopp utfor komfortsonen, for å si det sånn.

Smaksprøver på falafel og hummus

Sjekk ut reaksjonene når jeg deler ut smaksprøver med produkter fra Sevan Norge 😀 Falaflene og hummusene i videoen fås kjøpt i utvalgte Meny-butikker – spør gjerne om du ikke finner de <3 Alle oppskriftene jeg brukte ligger ute på bloggen nå. #sponset

Posted by Vegetarbloggen on Montag, 17. April 2017

Men gøy var det – og mat ble det! Og alle vi serverte smaksprøver til likte rettene. Seriøst! Vi fikk ikke filma på langt nær alle (ikke alle som er like glad i å bli tatt bilde av når de spiser nei), men alle ville snakke med oss, så det var veldig hyggelig. Tilsammen lagde vi fire videoer, der jeg viser tre ulike oppskrifter.

Grunnen til at jeg er så gira på disse produktene fra Sevan er først og fremst at de faktisk er skikkelig gode. Du vet liksom aldri med ferdigprodukter (og det meste du får vegansk er jo frossent), så det har vært skikkelig gøy å jobbe med Sevan. Hummusen er helt nydelig rett ut fra boksen, og falaflene trenger ikke mer enn 4-5 minutter i panna før de er akkurat som hjemmelagde.

Produktene vi bruker i filmene er tilgjengelig i utvalgte Meny-butikker. Er du interessert i å følge med når disse produktene kommer til din del av landet, så følg gjerne Sevan Norge på Facebook. Her finner du nettsiden deres med mer informasjon om du ulike produktene.

Falafel i pitabrød

Ingredienser:

  • 4 pitabrød
  • 2 ss olje til steking
  • 1 pakke Sevan fersk falafel
  • 1 granateple
  • 1 beger Sevan original hummus
  • 200 g blandet salat

Framgangsmåte:
Tilbered pitabrødene etter anvisning på pakken.
Varm opp oljen til medium/høy varme i en panne. Ha i falaflene og stek til de er gylne på alle sider, dette tar 4-5 minutter.
Rens kjernene ut fra granateplet.

Fyll pitabrød med salat, falafel og hummus. Topp med granateplekjernene.


Falafel med mangosalsa

Ingredienser:

  • 2 ss olje til steking
  • 1 pakke Sevan rødbetefalafel
  • 1 mango
  • 0,5 rød chili
  • Frisk koriander
  • 1 beger Sevan hot ‘n spicy hummus

Framgangsmåte:
Varm opp oljen til medium/høy varme i en panne. Ha i falaflene og stek til de er gylne på alle sider, dette tar 4-5 minutter.
Skjær mango i terninger. Finhakk chili og grovhakk koriander. Rør mango, chili og koriander sammen.
Server falaflene på mangosalsaen, topp med hummus og eventuelt litt ekstra koriander.

Falafel med couscous

Ingredienser:

  • 2,5 dl tørka couscous
  • 2 ss olje til steking
  • 1 pakke Sevan fersk falafel
  • 8 kirsebærtomater
  • Frisk koriander
  • 0,5 ss olivenolje
  • 1 beger Sevan hot ‘n spicy hummus

Framgangsmåte:
Tilbered couscous etter anvisning på pakken.
Varm opp oljen til medium/høy varme i en panne. Ha i falaflene og stek til de er gylne på alle sider, dette tar 4-5 minutter.
Skjær tomatene i fire biter. Grovhakk koriander. Vend tomater og koriander inn i couscousen, hell litt olivenolje over
Server falaflene på couscousen, topp med hummus.

Tags: sevan, sponset
Share

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Kokeboken min

Bestill her

Finalist i kategorien "Årets matblogger"